ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

Основни принципи

Скъпи читатели, благодаря ви, че избрахте да прочетете книгите на Емил. Моля да се запознайте с настоящите обобщени основни принципи за ползване на електронния магазин на Tsenovbooks.com, както и с пълните Общи условия приложени по-долу.

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между електронен магазин tsenovbooks.com и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от tsenovbooks.com. Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

Собственик на електронния магазин tsenovbooks.com е ОПТИМУС КЪНСАЛТИНГ ЕООД.

Електронна поща за връзки contact@tsenovbooks.com, Емил Ценов.

ОПТИМУС КЪНСАЛТИНГ ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: ул. Иван Михайлов 14, гр. Благоевград, ЕИК: 203187660; ДДС номер: BG203187660.

Поръчки

Всяка поръчка е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане.

Приемаме поръчки 24 часа в денонощието, в почивните дни и в дните на официалните празници.

Поръчката на продукт(и) през онлайн магазина означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

Извършването на поръчки няма нужда от регистрация като потребител, а само от предоставянето на коректни данни за поръчителя.

Поръчката на стоки се извършва чрез спазване на следните основни технически стъпки:

Избор на конкретна стока, определяне на броя /количеството/ и натискане на бутона „Добави към количка”.

Избор на опцията „Към плащане”

Посочване на Вашите данни /име, фамилия, електронна поща, телефон/, посочване на адрес за доставка и за издаване на фактура;

Избор на начин на доставка;

Избиране на начин на плащане;

Въвеждане на код от ваучер или купон;

Възможност за въвеждане на коментар към поръчката;

Маркиране на допълнителните отметки за запознаване с общите условия и за съгласие за обработване на лични данни;

Натискане на бутона “Поръчайте”, което представлява финално действие по поръчката.

В случай, че клиентът е посочил непълен, неверен или грешен адрес, email и/или телефонен номер при подаване на поръчката, възпрепятстващ изпълнението на поръчката, се счита, че същата е невалидна.
Добавянето на продукт в „кошницата” не резервира продукта и е възможо до приключване на поръчката този продукт да бъде изчерпан. Само потвърждаването на поръчката от страна на Продавача гарантира доставката на продукта.

Потвърждението на поръчката се изпраща на електронния адрес посочен от Клиента при подаването на поръчката.

Цени

“Продажна цена” е крайната цена за бройка или за определено количество стока или за услуга, включваща ДДС, както и всички допълнителни данъци и такси. В продажната цена не са включени разходите за доставка, освен ако е оказано друго.

Проблеми при изпълнение на поръчката

В случай, че заявените стоки не са налични, ние ще Ви уведомим по телефон или чрез имейл.

 

Плащане

Следва да заплатите закупените стоки, съгласно условията, определени на сайта и настоящите общи условия.

Посочените цени са посочени в български левове за клиенти на територията на България и в евро за всички останали страни, с включени всички данъци и такси за единична бройка и не включват пощенски или транспортни разходи за доставка на стоката, като последните се начисляват отделно.

Запазваме правото си да променяме едностранно посочените на сайта цени, като промяната на цените има сила само за договори, сключени след нейното обявяване на сайта.

Цената следва да се заплати, при условие, че сме потвърдили поръчката по един от следните начини, предварително избрани от Вас при оформяне на поръчката:

– чрез наложен платеж при доставка на стоката на представител на съответната куриерска фирма;

– авансово плащане по банков път, по посочена от нас банкова сметка в съобщението за потвърждаване на поръчката, като в този случай доставката се извършва след постъпване на сумата по нашата банковата сметка;

– авансово плащане с дебитна/кредитна карта онлайн, чрез интеррфейса на електронния магазин, като в съобщението за потвърждаване на поръчката изпращаме линк за извършване на съответното плащане. Доставката се извършва след реализиране на онлайн плащането.

Съдържание и авторски права и защита на интелектуалната собственост

Всички елементи на съдържанието на сайта на Tsenovbooks.com, включително дизайн, софтуерни програми, текстове, бази данни, графики, рисунки, скици и др., са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права и не могат да бъдат използвани в нарушение на действащото законодателство.

Правото на достъп на Клиента не включва правото да се копира, възпроизвежда или променя информация, представляваща обект на интелектуална собственост.